Bestill reise på nett – Oversikt over reiseselskaper

Her finner du et stort utvalg av søkemotorer og reiseplanleggings nettsider som gjør det lett for deg å planlegge din neste reise. Finn hotell, fly, bil og buss på destinasjoner over hele verden. Sammenlign priser og finn det som passer best diner behov. Hos enkelte selskaper er det mulighet for å samle poeng som kan bli brukt på din neste reise.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Reise ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


YouWish

YouWish.no tilbyr gaver til den som har alt, så hva er mer perfekt en å gi en opplevelse. Det gjør det enklere for deg uten å måtte være for kreativ ettersom YouWish hjelper deg med det. Her kan du velge alt fra reiser, overnattinger, matlagingskurs, prøvekjøring av en Lamborghini, en tur i en luftballong og så mye mer. Opplevelsene kan du søke etter ved blant annet lokasjon, kategori og hva som passer best til han eller henne. Om valget blir vanskelig kan du alltids velge gavekort, og YouWish tilbyr 365 dagers bytterett og gyldighet.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay, Google Pay eller betal senere med Klarna. Man kan også betale med faktura mot et tillegg.

Levering

Elektronisk gavekort levert direkte med en gang betaling er gjennomført.
Mer informasjon
Besøk Besøk YouWish

Expedia

Expedia er der for hjelpe kunder med å enkelt booke hele ferien samme sted, fra fly og hotell til leiebil og aktiviteter. Nettstedet tilbyr også pakkereiser, og du kan legge ut ditt eget sted tilgjengelig for gjester til å booke inn på.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer varierer basert på region og produkter. De fleste bestillinger vil kunne betales med kredittkort og debetkort, men det kan også være andre alternativer tilgjengelig.

Levering

Nettstedet tilbyr reiser og overnatting, og detaljene for disse produktene oversendes på mail.
Mer informasjon
Besøk Besøk Expedia

Omio

Planlegg din neste reise med Omio, med et søk finner du de raskeste, billigste og beste reisealternativene på transport i hele Europa. Buss, fly og tog er samlet på et sted. Du bestemmer selv din rute, behov og den prisen som passer deg best. Reisen kan startes og avsluttes i den byen og det landet du selv måtte ønske.

Betalingsmåter

Betaling er tilgjengelig via debetkort, kredittkort, Klarna, PayPal, Apple Pay og Google Pay.

Levering

Avreise fra det stedet du selv måtte ønske, flyplass, buss- og togstasjon. Billett kan leveres på mobil.
Mer informasjon
Besøk Besøk Omio

Vueling

Spansk lavpris flyselskap med reiser til og fra Spania - Europa. Vueling har avganger fra de fleste byer i Spania. Finn billige flybilletter til din neste Spania reise. Samle Avios poeng ved kjøp av flybilletter, bilutleie og hotellreservasjon. Vueling tilbyr to kolli håndbagasje gratis.

Betalingsmåter

Det er mulig å betale med kredittkort, debetkort, PayPal og Apple Pay, samt Klarna i utvalgte land.

Levering

Reisebekreftelse og billett sendes per e-post rett etter betaling. Presenter billett på mobil eller print flybillett på forhånd.
Mer informasjon
Besøk Besøk Vueling

Auto Europe

Auto Europe samarbeider med noen av største bilutleie selskapene i verden. Auto Europe gjør det enkelt for deg å bestille din neste leiebil, bobil, luksusbil eller sjåførtjeneste til din neste ferie, fra over 24 000 destinasjoner i verden. Kunderservice er tilgjengelig 7 dager i uken, for å hjelpe deg med å planlegge din reise og behov. Gratis avbestilling innen 48 timer før avhenting.

Betalingsmåter

Betaling er mulig med Visa, MasterCard og American Express.

Levering

Hentes på ønsket hentested, over 24 000 mulige hentesteder i verden.
Mer informasjon
Besøk Besøk Auto Europe

Flixbus

Flixbus har Europas største ekspressbusstilbud. Med sine miljøvennlige busser kan du reise til over 2000 destinasjoner i 29 land. På deres nettsted kan du enkelt søke og finne din neste bussreise, og nyte komforten som bussen tilbyr, samt gratis WiFi ombord.

Betalingsmåter

Betal med kredittkort, debetkort, PayPal, Apple Pay eller Google Pay.

Levering

Billett kan vises frem på mobil ved kjøp på nett. Billett kan også kjøpes på et av utsalgsstedene eller ombord på bussen.
Mer informasjon
Besøk Besøk Flixbus

BilligCamping

BilligCamping spesialiserer seg på billig campingutstyr, og har et bredt utvalg produkter. Hos BilligCamping finner du blant annet campingvogner, bobil og telt, samt diverse annet tilbehør for camping.

Betalingsmåter

Nettstedet støtter betaling med kredittkort, debetkort, Google Pay og Klarna.

Levering

Prisen for frakt avhenger av hvor varene skal sendes, men for leveranser til Norge er prisen mellom 400 og 800 NOK. Leveringstid 3 - 5 arbeidsdager.
Mer informasjon
Besøk Besøk BilligCamping

Mixx Travel

Nettstedet Mixx Travel er et lite selskap. Det ble etablert i 2009, og selger reiser fra en rekke land, inkludert fra Norge med avreise fra Oslo Gardermoen. Nettbutikken har fokus på service, lav pris og fleksibilitet.

Betalingsmåter

Nettstedet tilbyr betaling med kredittkort, debetkort, Nets og Vipps.

Levering

Levering skjer ved betaling. Nettstedet selger reiser, og dette er dermed ikke fysiske varer som må sendes.
Mer informasjon
Besøk Besøk Mixx Travel

Scandic Hotels

Hotellkjeden Scandic Hotels er Nordens ledende hotellkjede. Kjeden har et nettverk bestående av hele 280 hoteller. Disse er fordelt på nesten 58 000 hotellrom, i 6 land. I Norge har Scandic Hotels 87 hoteller fra nord til sør.

Betalingsmåter

Nettstedet aksepterer betaling med kredittkort og debetkort.

Levering

Da nettstedet selger opplevelser og ikke varer, er det ingen fraktkostnad eller leveringstid.
Mer informasjon
Besøk Besøk Scandic Hotels

DanCenter

DanCenter spesialiserer seg på leie av ferieboliger i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge. På nettsiden deres har du mulighet til å søkte etter ditt drømmehus, og de har også feriehus i andre land.

Betalingsmåter

Nettstedet støtter betaling med kredittkort og debetkort.

Levering

Levering av bookingbekreftelse ved kjøp.
Mer informasjon
Besøk Besøk DanCenter

Filter butikker på

24 timers levering

Ekspresslevering 24 timer

Gratis frakt

Gratis frakt

Gratis retur

Gratis retur

Oversikt

Oversikt