Handle Møbler på nett – Oversikt over nettbutikker

Nettbutikker med et utvalg av større og mindre møbler til ditt hjem eller bedrift. Her finner du en variasjon av møbler i tradisjonelt og moderne design. Enten du er på utkikk etter noe til stuen, soverommet, kontoret gjør vi det enkelt for deg å sjekke utvalget og sammenligne priser, slik at du finner det som passer best dine behov.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Møbler ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


HomeRoom

HomeRoom er en nettbutikk med fokus på møbler, tekstiler og annen innredning til hjemmet. De fokuserer på et bredt utvalg, med varer og priser for enhver smak.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa og delbetaling gjennom elpy.

Levering

Leveringstid kommer an på alternativet som velges for levering. Pris på frakt varierer fra 49 NOK til 749 NOK, avhengig av alternativ og vekt.
Mer informasjon
Besøk Besøk HomeRoom

Skjærgaard

Nettbutikken Skjærgaard har siden 1958 spesialisert seg på kvalitetssenger, og leverer en rekke produkter til soverommet. Varene deres inkluderer blant annet kontinentalsenger og hodegavler.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Maestro, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Fraktpris kommer an på pakkens volum og vekt, og er angitt i bestillingsskjemaet til de enkelte produktene. Leveringstid er vanligvis på 3-10 dager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Skjærgaard

Kidsparadise

Nettbutikken Kidsparadise spesialiserer seg på varer til barn, og har særlig et bredt utvalg innenfor senger og madrasser. I tillegg selger de diverse annet utstyr som tråtraktur og turnutstyr.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna delbetaling og Vipps.

Levering

Fraktkostnaden avhenger av alternativet som blir benyttet. Leveringstiden er normalt på 2-5 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Kidsparadise

Home-Tex

Nettstedet Home-Tex spesialiserer seg på tekstiler til hjemmet, og butikken har et bredt utvalg varer. Dette inkluderer, dyner, laken, sengetøy, håndklær, tepper, pledd og mer.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Maestro og Klarna.

Levering

Fraktkostnaden til postkontor eller utleveringssted er fast på 79 NOK, og varene ankommer normalt etter 5-7 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Home-Tex

Choppi

Nettbutikken til Choppi fører hovedsakelig varer til barn. Dette inkluderer et produktutvalg som blant annet inneholder barnesenger, madrasser, hoppeslott, køyesenger og tråbiler.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna delbetaling og faktura.

Levering

Fraktkostnaden kommer an på bestillingen, og vil oppgis når postnummer registreres. Leveringstid varierer, men er normalt på 2-5 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Choppi

Weber

Weber sin nettbutikk spesialiserer seg på produkter innenfor grilling. De tilbyr et bredt utvalg produkter til grill, inkludert gassgrill, kullgrill, elektrisk grill, kjøkkenutstyr og grillkurs,

Betalingsmåter

Nettstedet støtter betaling med kredittkort, debetkort, PayPal, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Fraktkostnaden er 130 NOK, men Weber tilbyr gratis frakt ved bestillinger over 1000 NOK. Ved valg av vanlig frakt vil bestillingen leveres i løpet av 12 - 15 dager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Weber

Filter butikker på

24 timers levering

Ekspresslevering 24 timer

Gratis frakt

Gratis frakt

Gratis retur

Gratis retur

Oversikt

Oversikt