Handle Lamper på nett – Oversikt over nettbutikker

Her finner du en oversikt over nettbutikker med et bredt utvalg innen belysning og tilbehør fra anerkjente merker. Nettbutikkene fører produkter som egner seg for privat husholdning, kontorer, skoler osv., samt høy kvalitet og et stort utvalg av design lamper som gir et personlig preg til ditt hjem.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Lamper ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


VidaXL

På vidaXL.no finner du tusenvis av produkter innen de fleste kategorier fra blant annet hjem, hage, garasje, DIY og klær. Deres nettbutikk tilbyr konkurransedyktige produkter og jobber for å føre varer med stor etterspørsel.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Paypal eller betal senere med Klarna.

Levering

Fri frakt og leveringstid er 7-8 arbeidsdager.
Mer informasjon
Besøk Besøk VidaXL

Lampemesteren

Lampemesteren.no er Norges ledende nettbutikk på designlamper og tilbyr et stort og variert sortiment. Finn det designet som passer best din stil og ditt hjem, fra tidløse til eksentriske design og les om designerne bak de forskjellige lampene. Lampemesteren er opptatt av kvalitet og design og velger nøye ut deres sortiment, med over 90 merker tilgjengelig på deres nettbutikk. Ved hvert kjøp av lampe følger gratis lyspære.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, JCB, Vipps, PayPal eller betal senere med Klarna.

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 999 kr. Leveringstid er 3-5 dager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Lampemesteren

Lampegiganten

Finn det du trenger innenfor belysning på lampegiganten.no, som tilbyr det største sortimentet i Europa med over 425 000 produkter på lager og fører anerkjente merker som Philips, AEG, Swarowski, Paul Neuhaus, Flos, UMAGE m.m. Lampegiganten.no bryr seg om god kundeservice og høy kvalitet, og er tilgjengelig for å hjelpe deg med ditt neste kjøp.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal eller betal senere med Klarna.

Kjøpssertifikater

Trygg E-Handel

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 2000 kr. Levering med DHL, leveringstid varierer.
Mer informasjon
Besøk Besøk Lampegiganten

Lampedirekte

Lampedirekte.no er eksperter på belysning med over 25 års erfaring, og tilbyr et stort sortiment av pærer og annet tilbehør. De leverer til private husholdninger, kontorer, skoler, fabrikker osv. Lampedirekte.no er opptatt av høy kvalitet og fører kjente merker som Philips, Osram, GE og Sylvania.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, PayPal eller betal senere med Klarna.

Levering

Leveringstid er 2-4 dager. Gratis frakt på ordrer over 1250 kr.
Mer informasjon
Besøk Besøk Lampedirekte

Filter butikker på

24 timers levering

Ekspresslevering 24 timer

Gratis frakt

Gratis frakt

Gratis retur

Gratis retur

Oversikt

Oversikt