Handle Interiør på nett – Oversikt over nettbutikker

Her finner du er et stort utvalg av det meste innen interiør. Stort utvalg av dekorasjon, gardiner, lys, puter og mye mer, finn det som passer best din stil og dine behov.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Interiør ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


Lampemesteren

Lampemesteren.no er Norges ledende nettbutikk på designlamper og tilbyr et stort og variert sortiment. Finn det designet som passer best din stil og ditt hjem, fra tidløse til eksentriske design og les om designerne bak de forskjellige lampene. Lampemesteren er opptatt av kvalitet og design og velger nøye ut deres sortiment, med over 90 merker tilgjengelig på deres nettbutikk. Ved hvert kjøp av lampe følger gratis lyspære.

Betalingsmåter

Betal med Visa, Mastercard, Maestro, Visa Debit, Klarna, Vipps, Google Pay eller PayPal.

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 999 NOK. Leveringstid er 3 - 5 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Lampemesteren

Your Surprise

Sliter du med å finne gaver til den du er glad i? Your Surprise hjelper deg med dette og tilbyr over 2000 gaver til han og henne, mamma og pappa, kjæreste eller venn, barn og baby. På deres nettbutikk kan du også designe personlige gaver med tekst og annet du skulle ønske. Your Surprise har også gjort det enkelt for deg ved å sortere gavetips i kategorier som bursdag, mors- eller farsdag, dåpsgave, innflyttningsgave med mer.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal, Apple Pay, Vipps, Google Pay eller betal senere med Klarna.

Levering

Leveringstid og kostnad varierer etter hvilke lokasjon gaven skal bli sendt til, mer informasjon finner du ved bestilling.
Mer informasjon
Besøk Besøk Your Surprise

HomeRoom

HomeRoom er en nettbutikk med fokus på møbler, tekstiler og annen innredning til hjemmet. De fokuserer på et bredt utvalg, med varer og priser for enhver smak.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa og delbetaling gjennom elpy.

Levering

Leveringstid kommer an på alternativet som velges for levering. Pris på frakt varierer fra 49 NOK til 749 NOK, avhengig av alternativ og vekt.
Mer informasjon
Besøk Besøk HomeRoom

Familiebutikken

Nettbutikken Familiebutikken tilbyr klær og tilbehør til hele familien, gutteklær, dameklær og barneklær. Produktene de fører inkluderer regntøy til barn, treningstøy til dame og bamser.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna faktura, Klarna delbetaling og Vipps.

Levering

Fast leveringskostnad er fra 69 NOK, men nettstedet tilbyr gratis frakt for kjøp over 1299 NOK. Leveringstid er normalt på 2-4 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Familiebutikken

Supernerds

Nettbutikken Supernerds har en rekke produkter innenfor til hjem og underholdning. Eksempler på varer butikken har er plakater, leker, gaver, klær og interiør.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna og Vipps.

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 999 NOK. For bestillinger under denne summen er fraktkostnaden fra 59 NOK. Leveringstid varierer, men er normalt 1-3 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Supernerds

Soveromsbutikken

Nettbutikken Soveromsbutikken tilbyr produkter til soverommet. Dette inkluderer for eksempel madrasser, sengetøy, tekstil, dyner, puter og et utvalg møbler.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Vipps, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Fraktkostnaden kommer an på leveringsalternativet. Leveringstid varierer, men er normalt 2-3 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Soveromsbutikken

Skjærgaard

Nettbutikken Skjærgaard har siden 1958 spesialisert seg på kvalitetssenger, og leverer en rekke produkter til soverommet. Varene deres inkluderer blant annet kontinentalsenger og hodegavler.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Maestro, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Fraktpris kommer an på pakkens volum og vekt, og er angitt i bestillingsskjemaet til de enkelte produktene. Leveringstid er vanligvis på 3-10 dager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Skjærgaard

Home-Tex

Nettstedet Home-Tex spesialiserer seg på tekstiler til hjemmet, og butikken har et bredt utvalg varer. Dette inkluderer, dyner, laken, sengetøy, håndklær, tepper, pledd og mer.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Maestro og Klarna.

Levering

Fraktkostnaden til postkontor eller utleveringssted er fast på 79 NOK, og varene ankommer normalt etter 5-7 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Home-Tex

Choppi

Nettbutikken til Choppi fører hovedsakelig varer til barn. Dette inkluderer et produktutvalg som blant annet inneholder barnesenger, madrasser, hoppeslott, køyesenger og tråbiler.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna delbetaling og faktura.

Levering

Fraktkostnaden kommer an på bestillingen, og vil oppgis når postnummer registreres. Leveringstid varierer, men er normalt på 2-5 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Choppi

eStore

Nettstedet eStore tilbyr et bredt utvalg produkter, til en rimelig pris. De fører blant annet elektronikk, spill, helse, skjønnhet og mote. Nettstedet tilbyr også prisgaranti, for å sikre at kunder gjør en god handel.

Betalingsmåter

Nettstedet støtter betaling med kredittkort, debetkort, PayPal, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Leveringstiden er normalt 1-3 dager fra innsendt bestilling. Fraktkostnaden er på 19 NOK, men gratis ved bestillinger som er større enn 799 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk eStore

Filter butikker på