Handle Hoteller på nett – Oversikt over nettbutikker

Nettbutikker med stort utvalg av hoteller til din neste destinasjon. Her finner du hoteller på destinasjoner over hele verden, og sammenligner priser som gjør det lettere å velge det hotellet som passer dine behov og prisklasse. Mulighet for å samle poeng som kan bli brukt senere hos deres samarbeidspartnere.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Hoteller ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


YouWish

YouWish.no tilbyr gaver til den som har alt, så hva er mer perfekt en å gi en opplevelse. Det gjør det enklere for deg uten å måtte være for kreativ ettersom YouWish hjelper deg med det. Her kan du velge alt fra reiser, overnattinger, matlagingskurs, prøvekjøring av en Lamborghini, en tur i en luftballong og så mye mer. Opplevelsene kan du søke etter ved blant annet lokasjon, kategori og hva som passer best til han eller henne. Om valget blir vanskelig kan du alltids velge gavekort, og YouWish tilbyr 365 dagers bytterett og gyldighet.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay, Google Pay eller betal senere med Klarna. Man kan også betale med faktura mot et tillegg.

Levering

Elektronisk gavekort levert direkte med en gang betaling er gjennomført.
Mer informasjon
Besøk Besøk YouWish

Vueling

Spansk lavpris flyselskap med reiser til og fra Spania - Europa. Vueling har avganger fra de fleste byer i Spania. Finn billige flybilletter til din neste Spania reise. Samle Avios poeng ved kjøp av flybilletter, bilutleie og hotellreservasjon. Vueling tilbyr to kolli håndbagasje gratis.

Betalingsmåter

Det er mulig å betale med kredittkort, debetkort, PayPal og Apple Pay, samt Klarna i utvalgte land.

Levering

Reisebekreftelse og billett sendes per e-post rett etter betaling. Presenter billett på mobil eller print flybillett på forhånd.
Mer informasjon
Besøk Besøk Vueling

Scandic Hotels

Hotellkjeden Scandic Hotels er Nordens ledende hotellkjede. Kjeden har et nettverk bestående av hele 280 hoteller. Disse er fordelt på nesten 58 000 hotellrom, i 6 land. I Norge har Scandic Hotels 87 hoteller fra nord til sør.

Betalingsmåter

Nettstedet aksepterer betaling med kredittkort og debetkort.

Levering

Da nettstedet selger opplevelser og ikke varer, er det ingen fraktkostnad eller leveringstid.
Mer informasjon
Besøk Besøk Scandic Hotels

Filter butikker på

24 timers levering

Ekspresslevering 24 timer

Gratis frakt

Gratis frakt

Gratis retur

Gratis retur

Oversikt

Oversikt