Handle Gaver på nett – Oversikt over nettbutikker

Finn gaver til den du er glad i lett på nett. Her finner du en oversikt over nettbutikker hvor du kan finne alt fra gaveideer, personlige gaver, opplevelser og aktiviteter samt gavekort. Nettbutikkene har klare oversikter med gavetips fordelt i kategorier for steder, anledninger og til hvem, her finner du noe i alle prisklasser.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Gaver ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


YouWish

YouWish.no tilbyr gaver til den som har alt, så hva er mer perfekt en å gi en opplevelse. Det gjør det enklere for deg uten å måtte være for kreativ ettersom YouWish hjelper deg med det. Her kan du velge alt fra reiser, overnattinger, matlagingskurs, prøvekjøring av en Lamborghini, en tur i en luftballong og så mye mer. Opplevelsene kan du søke etter ved blant annet lokasjon, kategori og hva som passer best til han eller henne. Om valget blir vanskelig kan du alltids velge gavekort, og YouWish tilbyr 365 dagers bytterett og gyldighet.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay, Google Pay eller betal senere med Klarna. Man kan også betale med faktura mot et tillegg.

Levering

Elektronisk gavekort levert direkte med en gang betaling er gjennomført.
Mer informasjon
Besøk Besøk YouWish

Your Surprise

Sliter du med å finne gaver til den du er glad i? Your Surprise hjelper deg med dette og tilbyr over 2000 gaver til han og henne, mamma og pappa, kjæreste eller venn, barn og baby. På deres nettbutikk kan du også designe personlige gaver med tekst og annet du skulle ønske. Your Surprise har også gjort det enkelt for deg ved å sortere gavetips i kategorier som bursdag, mors- eller farsdag, dåpsgave, innflyttningsgave med mer.

Betalingsmåter

Betal med Visa, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal, Apple Pay, Vipps, Google Pay eller betal senere med Klarna.

Levering

Leveringstid og kostnad varierer etter hvilke lokasjon gaven skal bli sendt til, mer informasjon finner du ved bestilling.
Mer informasjon
Besøk Besøk Your Surprise

Supernerds

Nettbutikken Supernerds har en rekke produkter innenfor til hjem og underholdning. Eksempler på varer butikken har er plakater, leker, gaver, klær og interiør.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna og Vipps.

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 999 NOK. For bestillinger under denne summen er fraktkostnaden fra 59 NOK. Leveringstid varierer, men er normalt 1-3 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Supernerds

Filter butikker på

24 timers levering

Ekspresslevering 24 timer

Gratis frakt

Gratis frakt

Gratis retur

Gratis retur

Oversikt

Oversikt