Handle Elektronikk på nett – Oversikt over nettbutikker

Nettbutikker med stort utvalg av elektronikk som passer dine behov og til konkurranse dyktige priser. Finn det meste av tilbehør innen elektronikk, høyttalere og hodetelefoner.

Denne siden gir en oversikt over nettbutikker med stort utvalg av Elektronikk ✓ innkjøpsoversikt ✓ raskt ✓ lett ✓ sammenlign nettbutikker


CDON

CDON tilbyr et stort utvalg til det nordiske markedet. Vareutvalget inkluderer elektronikk, mote og media, og selskapet fokuserer på konkurransedyktige priser.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Qliro, Qliro delbetaling, PayPal og faktura.

Levering

Gratis frakt på bestillinger over 800 NOK. Ellers kommer frakt an på fraktklassen og hvilken selger du har handlet fra. Det samme gjelder leveringstid.
Mer informasjon
Besøk Besøk CDON

24hShop

Nettsiden tilbyr en rekke produkter innenfor elektronikk, fra mobiltilbehør og datatilbehør til lyd og bilde. 24hshop kan tilby over 10,000 produkter til konkurransedyktige priser, samt aktiv lagerstatus.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer faktura, kredittkort, debetkort og Klarna delbetaling.

Levering

Fraktkostnaden for leveranse er 49 kroner uansett, og forsendelser ankommer vanligvis etter 3 - 4 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk 24hShop

Sonos

Sonos leverer integrerte høyttalere, og kan tilby gratis fra, gratis 100 dagers returrett og aktiv ordrestatus på din bestilling. Nettsiden har også mulighet til å hjelpe deg velge riktig produkt gjennom sine høyttaleranbefalinger.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Amex, Klarna Finansiering, Klarna Betal og PayPal.

Levering

Leveringstiden er på 2-4 virkedager etter bestilling. Standard levering er kostnadsfri, men ekspresslevering koster 160 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk Sonos

JBL

Nettstedet til JBL har et bredt utvalg innenfor høyttalere, hodetelefoner og gamingutstyr av god kvalitet. Merket er kjent for sin gode kvalitet, og er et populært valg for høyttalere.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Klarna og PayPal.

Levering

Gratis frakt. Leveringstid varierer avhengig av bestillingen som legges inn.
Mer informasjon
Besøk Besøk JBL

Elektroimportøren

Elektroimportøren tilbyr diverse elektronikk til hjemme, som for eksempel koblingsbokser, strømforsyninger og dimmere. Nettstedet selger både til privatpersoner og til bedrifter, og samarbeider med en rekke kjente merkevarer.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Vipps, BankAxess, PayPal, oppkrav, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Gratis frakt for bestillinger over 1000 NOK. Nettstedet tilbyr en rekker leveringsalternativer, og tiden for leveranse er normalt 1-3 virkedager avhengig av hvilket alternativ som benyttes.
Mer informasjon
Besøk Besøk Elektroimportøren

HomeRoom

HomeRoom er en nettbutikk med fokus på møbler, tekstiler og annen innredning til hjemmet. De fokuserer på et bredt utvalg, med varer og priser for enhver smak.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa og delbetaling gjennom elpy.

Levering

Leveringstid kommer an på alternativet som velges for levering. Pris på frakt varierer fra 49 NOK til 749 NOK, avhengig av alternativ og vekt.
Mer informasjon
Besøk Besøk HomeRoom

AEG

AEG leverer et bredt utvalg hvitevarer. Med hvitevarer til hjemmet som kjøleskap, vaskemaskiner, frysere og ovner, i tillegg til diverse andre reservedeler og tilbehør, har AEG det meste man kan ønske seg til kjøkkenet.

Betalingsmåter

Betal med American Express, Diners Club, Discover, Klarna, Maestro, PayPal, Trustly, Vipps eller Visa.

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 500 NOK. Leveringstid er 1-5 virkedager etter mottatt bestilling.
Mer informasjon
Besøk Besøk AEG

Electrolux

Som en sentral leverandør av hvitevarer fokuserer Electrolux på kvalitet og gjennomtenkt design. Produktlinjen deres inkluderer blant annet kjøleskap, frysere og ovner.

Betalingsmåter

Betal med American Express, Diners Club, Discover, Klarna, Maestro, MasterCard, PayPal, Trustly, Vipps eller Visa.

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 1000 NOK. Standard leveringstid er 1-5 dager etter betaling er mottatt.
Mer informasjon
Besøk Besøk Electrolux

MyTrendyPhone

Den norske nettsiden for MyTrendyPhone har flere produkter innenfor elektronikk, som mobiltilbehør, nettbrett, brukte mobiler og smarttelefoner. De lar deg også selge brukte mobiltelefoner.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna faktura og PayPal.

Levering

Prisen for fraktkostnadene er fra 56 - 299 NOK, og leveringstiden er normalt på 2-3 arbeidsdager.
Mer informasjon
Besøk Besøk MyTrendyPhone

InkClub

Nettstedet InkClub tilbyr en rekke produkter til hjemmet, som blekkpatroner og toner til printer, kaffe, te, lyspærer, støvsugerposer og mobiltilbehør.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express, Qliro faktura, Qliro delbetaling, Trustly, PayPal og Vipps.

Levering

Fraktkostnaden er fra 49 NOK for privatpersoner, uavhengig av hvor mye det kjøpes for. Gratis frakt ved kjøp over 899 NOK. Leveringstiden er normalt fra 4 dager og oppover.
Mer informasjon
Besøk Besøk InkClub

eStore

Nettstedet eStore tilbyr et bredt utvalg produkter, til en rimelig pris. De fører blant annet elektronikk, spill, helse, skjønnhet og mote. Nettstedet tilbyr også prisgaranti, for å sikre at kunder gjør en god handel.

Betalingsmåter

Nettstedet støtter betaling med kredittkort, debetkort, PayPal, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Leveringstiden er normalt 1-3 dager fra innsendt bestilling. Fraktkostnaden er på 19 NOK, men gratis ved bestillinger som er større enn 799 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk eStore

Harman Kardon

Nettbutikken til Harman Kardon tilbyr en rekke produkter innenfor teknologi, og spesialiserer seg på lyd. Produkter de fører i nettbutikken sin inkluderer blant annet stereo, forskjellige høyttalere, hjemmekino og annet tilbehør.

Betalingsmåter

Nettstedet tilbyr betaling med Klarna, Santander, Visa, MasterCard, American Express, Google Pay og Apple Pay.

Levering

Nettstedet tilbyr gratis levering. Leveringstid kommer an på varene, men lagervarer sendes samme dag.
Mer informasjon
Besøk Besøk Harman Kardon

Gear4music

Nettbutikken til Gear4music spesialiserer seg på produkter innenfor musikk. Butikken deres fører et bredt utvalg varer, inkludert bassgitarer, elektriske gitarer, trommer, piano og keyboard, samt diverse utstyr til orkester og musikkproduksjon.

Betalingsmåter

Betaling er mulig gjennom kredittkort, debetkort, Klarna, PayPal og Apple Pay.

Levering

Prisen for leveransen er fra 45 NOK, men endelig pris kommer an på vekten og størrelsen på bestillingen. Leveringstid avhenger av landet varen bestilles til.
Mer informasjon
Besøk Besøk Gear4music

Weber

Weber sin nettbutikk spesialiserer seg på produkter innenfor grilling. De tilbyr et bredt utvalg produkter til grill, inkludert gassgrill, kullgrill, elektrisk grill, kjøkkenutstyr og grillkurs,

Betalingsmåter

Nettstedet støtter betaling med kredittkort, debetkort, PayPal, Klarna faktura og Klarna delbetaling.

Levering

Fraktkostnaden er 130 NOK, men Weber tilbyr gratis frakt ved bestillinger over 1000 NOK. Ved valg av vanlig frakt vil bestillingen leveres i løpet av 12 - 15 dager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Weber

Filter butikker på

24 timers levering

Ekspresslevering 24 timer

Gratis frakt

Gratis frakt

Gratis retur

Gratis retur

Oversikt

Oversikt