Betal Sko med Debetkort - Butikkoversikt - 2024

Nettbutikker med stort utvalg av sko, til fritids, daglig, og formelt bruk. Her finner du et utvalg som passer dine behov og pris. Finn uavhengige merker og merker som New Balance, Adidas, Odd Molly, Adidas etc.

Denne siden gir en oversikt over alle nettbutikker hvor du Sko kan betale med Debetkort ✓ Kjøpsoversikt ✓ Sikker, enkel og rask handel takket være avdrag ✓ Veldig aktuelt


Boohoo

Boohoo er en klesbutikk som fokuserer på et ungt og trendy utvalg. De selger til både kvinner og menn, og fører også tilbehør og sminke.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna, Maestro, Apple Pay, PayPal og American Express.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Leveringstid og kostnad kommer an på hvilket land varene skal sendes til. Fri frakt til Norge ved bestillinger over 400 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk Boohoo

Beck Söndergaard

Beck Söndergaard er et dansk merke som har spesialisert seg innenfor klær, sko og tilbehør. Firmaet fokuserer på klær med et personlig preg, med skandinaviske og fargerike stiler.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Maestro, Dankort, MobilePay og PayPal.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Fraktkostnaden for leveranse til Norge er fra 119 NOK, med gratis frakt for ordre over 999 NOK. Leveringstiden for Norge er 2-5 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Beck Söndergaard

Miinto

Miinto sitt nettsted tilbyr varer fra over 900 motebutikker, og har derfor et bredt utvalg av varer, merker og prisgrupper. Firmaet fokuserer på at kunder skal kunne finne alt de trenger for å uttrykke seg.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna delbetaling, Google Pay, Apple Pay og Vipps.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Leveringstiden er på 1-5 virkedager etter bestilling. Gratis frakt for bestillinger over 499 NOK, ellers er frakt 69 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk Miinto

Shop4Kids

Nettbutikken Shop4Kids tilbyr et bredt utvalg klær og produkter til barn og ungdom. Eksempler på varer de har er dresser, votter, sko, trampoliner og dresser.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, Klarna faktura og Vipps.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 999 NOK, ellers koster frakten 79 NOK eller 99 NOK. Alle trampoliner leveres gratis. Leveringstid varierer, men er normalt 2-5 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Shop4Kids

Sko - Debetkort

Filter butikker på