Betal Klokker med Debetkort - Butikkoversikt - 2024

Denne siden gir en oversikt over alle nettbutikker hvor du Klokker kan betale med Debetkort ✓ Kjøpsoversikt ✓ Sikker, enkel og rask handel takket være avdrag ✓ Veldig aktuelt


Miinto

Miinto sitt nettsted tilbyr varer fra over 900 motebutikker, og har derfor et bredt utvalg av varer, merker og prisgrupper. Firmaet fokuserer på at kunder skal kunne finne alt de trenger for å uttrykke seg.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa og Vipps.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Leveringstiden er på 1-5 virkedager etter bestilling. Gratis frakt for bestillinger over 499 NOK, ellers er frakt 69 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk Miinto

Urverket

Urverket er Skandinavias største nettbutikk for utsalg av klokker, og på nettsiden deres finner man et bredt utvalg klokker og smartklokker til konkurransedyktige priser.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa og American Express.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Leveringstiden er normalt 2-3 virkedager etter tidspunkt for bestilling. Frakten er gratis for bestillinger over 25,000 NOK, og varierer ellers fra 49-249 NOK.
Mer informasjon
Besøk Besøk Urverket

Designerklokker

Nettstedet Designerklokker spesialiserer seg på klokker til både herre og dame, fra en rekke kjente merker. I tillegg til armbåndsklokker og smartklokker har nettbutikken også smykker.

Betalingsmåter

Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express og Klarna.

Debetkort Debetkort betaling mulig

Levering

Fraktkostnaden er på 150 NOK for levering til postkontor, og på 200 NOK for levering til hjemmeadresse. Leveringstiden er normalt på 2-10 virkedager.
Mer informasjon
Besøk Besøk Designerklokker

Klokker - Debetkort

Filter butikker på